Aktivnosti in rezultati

24 Aug
Objavil/a: Samo Bratož
Skupina objave: Ozaveščanje
24 Aug 2020

SPREMEMBA PRAVIL LIKOVNEGA NATEČAJA »BOGASTVO OBMOČIJ NATURA 2000«

Obveščamo vas, da je likovni natečaj "Bogastvo območij Natura 2000" zaradi posledic virusa COVID-19 v preteklem šolskem letu podaljšan v prvo tromesečje šolskega leta 2020/2021 (september, oktober, november).

K sodelovanju so vabljeni vsi učenci 7., 8. in 9. razredov osnovnih šol ter njihovi mentorji občin Vipava, Ajdovščina, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Miren-Kostanjevica, Brda in Komen.

Žal zaradi virusa trenutne razmere ne omogočajo izvedbe izleta v Italiji (predvidenega za glavno nagrado) zato smo se odločili, da zmagovalcu (in njegovemu razredu) podarimo nepozaben Jamski treking po podzemlju ali Ribiški piknik na ladjici z ogledom Sečoveljskih solin (odvisno od možnosti izvedbe pri pripravi izleta). Zmagovalec bo razglašen do konca leta 20. decembra 2020.

Ostale spremembe pravil natečaja najdete označene z rumeno barvo na tej povezavi.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27788

Omejitev znakov 400

O projektu LIFE for LASCA

Zavod za ribištvo Slovenije bo v sodelovanju z italijanskim partnerjem in lokalnimi ribiškimi družinami skušal preprečiti izumrtje vrste primorska podust [Lasca] (Protochondrostoma genei). Poskusili bomo vzrejati vrsto v ujetništvu in jo ponovno naseliti v pritoke reke Vipave. Dolina Vipave je namreč edino Natura 2000 območje za vrsto v Sloveniji

Vodilni partner


Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
SI-1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  info@zzrs.si
www.zzrs.si

Pridruženi partner


Parco Lombardo della valle del Ticino
via Isonzo, 1 - 20013
Pontevecchio di Magenta (MI)
  parco.ticino@pec.regione.lombardia.it
www.parcoticino.it