Spoštovani ljubitelji fotografije in prijatelji narave,

Zavod za ribištvo Slovenije v okviru mednarodnega projekta »LIFE for LASCA« razpisuje fotografski natečaj z naslovom » Izvirna fotografija - podpora primorski podusti «. Natečaj se prične 14.5.2021 in traja do vključno 31.5.2021. V roku 1 meseca po zaključku natečaja bodo razglašeni in objavljeni zmagovalci.

Sodelujoči se bodo fotografirali z nalepko – LOGOM (npr.: na avtu, na kolesu, na zabavi, v naravi,…) in jo preko aplikacije objavili na spletni strani lifeforlasca.eu.

Ekipa Life for Lasca

Ogled foto galerije

Kdo lahko sodeluje?

Natečaj je namenjen vsem in je brezplačen.

Tehnične zahteve fotografije

Fotografije so lahko barvne kot črno-bele. Fotografije, ki niso v skladu s pravili natečaja, ne bodo upoštevane. Fotografiji mora biti priloženo ime in priimek avtorja in ime/naslov fotografije.

Nagrade in podelitev nagrad

Avtorji 10 najbolje ocenjenih fotografij bodo prejeli bon za degustacijski meni za dve osebi v Gostilni pri Lojzetu (Dvorec zemono). Kraj, datum in način podelitve nagrad bo naknadno sporočen po elektronskem naslovu ali telefonski številki prijavljenega na natečaj, katerega/katero bo potrebno navesti ob objavi fotografije na spletni strani. Kontaktni podatki bodo uporabljeni za obveščanje dobitnikov nagrad. Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati.

Prijava

Za sodelovanje izpolni spodnjo prijavnico.

Izvirna fotografija

Prijavnica velja za eno fotografijo. Vsak avtor lahko pošlje neomejeno prijavnic.

Pravno obvestilo na razpisni strani fotografskega natečaja, beri več...

48885

O projektu LIFE for LASCA

Zavod za ribištvo Slovenije bo v sodelovanju z italijanskim partnerjem in lokalnimi ribiškimi družinami skušal preprečiti izumrtje vrste primorska podust [Lasca] (Protochondrostoma genei). Poskusili bomo vzrejati vrsto v ujetništvu in jo ponovno naseliti v pritoke reke Vipave. Dolina Vipave je namreč edino Natura 2000 območje za vrsto v Sloveniji

Vodilni partner


Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
SI-1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  info@zzrs.si
www.zzrs.si

Pridruženi partner


Parco Lombardo della valle del Ticino
via Isonzo, 1 - 20013
Pontevecchio di Magenta (MI)
  parco.ticino@pec.regione.lombardia.it
www.parcoticino.it